Facebook: Samme video på flere sider

Facebook: Samme video på flere sider

Facebook har for nyligt rullet en ny funktion der gør arbejdet lettere for dig, der sidder med flere Facebooksider og indimellem poster den samme video på flere sider.

Kort sagt, så sørger Facebook for, at du med ét enkelt upload af en video, kan bruge videoen på flere forskellige Facebooksider og vigtigst af alt: Så samler Facebook nu statistikken for den samme video i ét datasæt, på tværs af Facebooksider, så du er fri for at sidde og lægge tal sammen manuelt.

Jeg vil her tage jer igennem funktionen med en kort guide og screenshots til:

Step by step guide – med eksempel

Det er en forudsætning, at man administrerer alle Facebooksiderne via Business Manager og at disse er tilknyttet samme profil. 

  • Først skal du uploade din video til en af dine Facebooksider. Du giver den selvfølgelig en titel og uploader dine undertekster (For det husker du vel at bruge, ik!?).
  • Herefter går du ind under ‘Permissions’ tabben og giver tilladelse til, at Business Manager må bruge den (Se de  to screenshots nedenfor).

crosspost

crosspost2

 

  • Herefter kan du gå ind på den anden Facebookside, som du vil benytte videoen fra, gå ind under ‘Publishing Tools’ og scrolle ned til ‘Videos you can use’ og derefter kreere en ny post ud fra den video.

 

crosspost4

  • Her kan du se hvordan statistik vinduet ser ud for en video der er benyttet på 2 sider. Der er ikke meget gang i tallene i det pågældende eksempel, da videoen ikke er publiceret endnu.

 

crosspost3

… og så er det bare at komme i gang! Enjoy.

0

Post a comment

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Read previous post:
Snapchat: Danske geofiltre

Jeg vil i denne post forsøge at samle alle danske geofiltre på Snapchat. Det kan så bruges til inspiration og...

Close