Udsat for flystrejke?

Udsat for flystrejke?

Har du været offer for den seneste tids strejker hos flyselskaberne i Danmark? Eller har du de seneste 3 år oplevet forsinkelser, aflysninger eller er du blevet nægtet boarding? Så har du måske penge til gode. Mange penge.

I’ll get to the point: www.getairhelp.com er the shit!

De sørger for, at du får dine penge tilbage hvis du er berettiget til kompensation. De kan endda tjekke det 3 år tilbage i tiden! Du skal blot give dem adgang til din Gmail indbakke, så tjekker de alle dine mails igennem for flyafgange og matcher dem med de fly der eventuelt gør at du har kompensation til gode. Derefter starter deres juridiske proces og du får udbetalt de penge du skal have – med undtagelse af 25% som AirHelp tager. 25% lyder umiddelbart af meget tænker du. Men hey, oddset for at du selv ville kunne få pengene tilbage er ca. 6,7% (Easy, det er fiktivt og skal give dig et indtryk af at det er svært – for det er det 😉 ). No cure – no pay, som vi mennesker godt kan lide det.

Samtidig er servicen grundlagt af danskere og alle flyselskaberne hader virksomheden. Jeg elsker den! Jeg sidder faktisk lidt og håber på, at mit næste fly er forsinket. Jep. Jeg sagde det. Jeg vil bare SÅ gerne prøve deres service.

Så vidt jeg husker, så er 95% af deres processer automatiserede. Jeg glæder mig til den dag de gør det 100% automatiseret at få kompensation for sin rejser.

Idéen kan overføres til virkelig mange andre koncepter. Jeg tænker i hvert fald selv i lignende metoder til fremtidige projekter.

0

Post a comment

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Read previous post:
Studenterkørsel
At få stjålet sine billeder

Har du fået stjålet/kopieret/hugget nogle af dine billeder? Måske endda af en konkurrent? Jeg kommer her med mit take på...

Close