Om Lars

Lars Østergaard
Født i 1988
Bosiddende i København
Uddannelse: Professionsbachelor i International Salg og Marketing og Cand.merc(it) e-business fra CBS.
Erhverv: Til daglig er jeg Social Media Manager hos Kræftens Bekæmpelse.
Men det er ikke det eneste. Jeg laver jeg også Danmarks Vildeste Vogntur. For de fleste giver det ikke mening. Men det er altså studenterkørsel. Studenterkørsel med kæmpe musikanlæg, lyseffekter, røgmaskine og DJs. Yes, den er god nok! Tjek det ud her: Studenterkørsel. Der er også videoer og billeder hvis man skulle være til den slags.

Og når ja. Så har jeg startet et online magasin der giver tips til København. Her skriver jeg selv og et hold af frivillige artikler om København.

Er en del af Geelmuyden-Kieses talentnetværk for 25 skarpe digitale hoveder og en del af netværksgruppen 30 SoMeThing med 30 unge talenter med fokus på sociale medier.

Hvis du vil se lidt mere om min erhvervserfaring kan du kigge på LinkedIn. Den holder jeg ret godt opdateret lige her: dk.linkedin.com/in/larsjuul3

Ting der ellers interesserer mig og som jeg muligvis kan skrive lidt om i ny og næ: Lys og lyd i forskellige konstellationer, politik, musik, events, online marketing (herunder søgemaskineoptimering), guerilla marketing, do’s and dont’s i forskellige afskygninger, Snapchat, Twitter, Facebook, gadgets, reklamer, kunst, streetart, restauranter, rejser, Apple og Mac og meeeeeeget andet.

Well. Det var lidt om hvad jeg sådan mest foretager mig. Jeg udbygger muligvis beskrivelsen lidt løbende. Muligvis. Måske.

 Lars Juul Østergaard